logos

Webbaseret dansk kassesystem

DdD POS

Tag din forretning til nye højder med det webbaserede kassesystem og betjen kunderne overalt i butikken. Med DdD POS har du friheden til at betjene kunderne lige der, hvor de ønsker, om det er ved disken, i prøverummet, ved tøjstativet eller ude foran butikken.

Tag en smartphone eller tablet med i hånden rundt i butikken og du kan afslutte købet på stedet, uden først at skulle forbi disken.

Med DdD POS får du et fremtidssikret kassesystem med risikofri installation. Softwaren kan køre på tværs af dine enheder, der er ingen lang projektfase og oplæring af medarbejdere er intet problem med det flotte og intuitive design.

Med
DdD POS
kan du:

  • Arbejde på en hvilken som helst enhed (PC, tablet, smartphone....)
  • Vælge frit mellem styresystemer (Apple, Windows, Android.....)
  • Bruge valgfri browser (Chrome, Explorer, Mozilla.....)

ddd-on-all-devices

Store som små kan få et kassesystem, tilpasset forretningen:

Kasseapparat Kasseapparat

Søgning og salg af varer. Direkte tilgang til lagerdata fra kassen.

Central administration af én eller flere kasser. Opdatér bontekster mv. Virker også offline.

Lagerstyring-1-2 Lagerstyring

Professionel lagerstyring – giver det fulde overblik over lagersituationen i hele virksomheden. Vareopslag i egen og andre butikker samt vareflytning mellem butikker gøres let og hurtigt.

Kunder-5  Kend dine kunder

Lær at kende dine kunders købsadfærd– brug det i markedsføring og valg af sortiment og skab på den måde loyale kunder i din butik.

EDI-5  Click & Collect

Click & Collect giver helt nye muligheder for forretning for både nethandel og den fysiske butik. Lad kunden bestille (Click) varen på webshoppen og giv mulighed for afhentning (Collect) i butik.

icon-graph-5Rapportering

Rapportering i realtid. Statistikker kan trækkes helt ned på variantniveau som farve og størrelse. Følg med i din forretning uanset hvor og hvornår.

icon-refresh-5Omnichannel

Integrér din DdD POS med fx dit ERP system eller webshop og slip for manuelt at overføre data. Se fx lagerdata i realtid uanset, om der er solgt i fysisk butik eller på webshop. Ligeledes mulighed for EDI ved fx ordreafgivelse til leverandører.

Integration til kassesystemet

Integration til kassesystemet

DdD Retail systemet er Cloud-baseret. Gennem integration til virksomhedens øvrige IT-systemer som fx webshop og ERP-system, synkroniseres data automatisk og i realtid. Planlæg din omnichannel strategi og få et samlet overblik over alle data som lager, produktdata, kundehistorik, ordrer mv. fra både online og offline kanaler.

Hardware - DdD Retail in a Boxddd-retailinabox-2

DdD Retail in a Box leveres som en komplet løsning inklusive hardware. POS PC, scanner, betalingsterminal, pengeskuffe – vi samler, klargør og tester et komplet system, som er lige til at pakke ud, tilslutte strøm og internet og det er klar til brug.

 

Ecco logo

”Data fra POS-løsningen integreres med flere af Samsøe & Samsøes øvrige IT-systemer. Det er med til at sikre, at virksomheden kan træffe de rigtige beslutninger tidligt og på det bedste grundlag”.

”Lækre nye features (blandt mange andre): PO modtagelse kan ske gradvist, så man behøver ikke modtage hele PO'en på én gang. Kassen leveres med en kundeskærm, så kunden kan følge med i salget, vi kan sætte div. kampagner på skærmen osv. Hvis man modtager et tilgodebevis og kunden ikke indfrier hele beløbet, spørger systemet, om man vil udstede et nyt på restbeløbet eller udbetale pengene. Og så meget mere”. 

"Back Office delen i DdD´s retailsystem har siden 2007 dannet grundlag for lagerstyringen og gør det fortsat den dag i dag. Og statistikker fra både DdD Back Office og DdD Report er vigtige ledelsesværktøjer i Ecco Holst A/S".