Skræddersyet kasseapparat og kassesystem til din forretning

Over 1800 kunder - 2500 installationer - Mere end 25 års erfaring

Webbaseret plug-and-play kasseapparat og kassesystem

Mobilt kasseapparat og POS system – tag det med, hvor du vil i butikken!

Det webbaserede DdD kasseapparat er nemt at tilslutte og meget brugervenligt, således at alle kan være med. DdD POS system vil lette dit daglige arbejde – udover det mobile kasseapparat, vil du, med de mange gennemtænkte funktioner, kunne øge den service, du giver dine kunder via POS kassesystemet.

DdD POS kassesystem kan downloades på al hardware uanset operativsystem. Det er, uden tvivl, det mest fleksible, “best-of-practice” kasseapparat på markedet.

Vælger du den fulde løsning DdD Retail in a Box, vil du få en komplet IT-løsning til detailhandel inklusive software (kasseapparat, kassesystem, lagerstyring og rapportering), hardware og mulighed for integration til øvrige systemer som webshops, økonomisystemer og lignende. Med Retail in a Box, vil du få et komplet samt professionelt POS system – med andre ord et ledelsesværktøj – til mode detailhandlen.

Det er meget simpelt med vores kassesystem

Med vores kassesystem bliver din forretning meget mere effektiv via en masse automatiserede processer, således at du kan skabe mere frirum og tid til at fokusere på andre centrale og vigtige nøgletal – på den måde bliver du i højere i stand til at træffe sundere forretningsbeslutninger. Blandt andet med DdD Back office kan du styre lagerbevægelser i en eller flere butikker på samme tid, håndtere samt styre salgsrapporter, lager værdilister og meget andet. Dette er blot nogle eksempler på, hvad DdD Kasseapparat og Kassesystem er i stand til gøre for din forretning.

Vil du vide mere?

Kassesystem til enkeltbutik eller en større kæde i modebranchen?

Uanset om du er ansvarlig for en stor kæde af butikker, en enkeltbutik eller noget derimellem, så har vi den rigtige kasseapparats-løsning til dig.
Hvordan kan vi hjælpe?

Nogle af vores integrationspartnere

DdD POS og DdD Back Office kan blandt andet integreres med:

Hardware

Vi er konstant på udkig efter det bedste hardware og kan i dag tilbyde en højtydende kasse-PC med touchskærm og kundedisplay. Derudover leverer vi kasseskuffe, Bluetooth skanner, bonprinter og integreret betalingsterminal.

Læs mere
Chat with us x