Cloud Computing

Cloud Computing har mange fordele for den professionelle detailhandler

Cloud Computing betyder, at løsningen er hostet i skyen. Og uanset om du har en enkelt butik eller en større kæde, har en Cloud Computing IT løsning til detail, som DdD POS og Back Office en række fordele:

- Adgang til data uanset hvor og hvornår - så længe du har adgang til internettet
- Høj datasikkerhed - automatisk back up af dine data. Du skal ikke bekymre dig om manuel back up
- Automatisk opdatering af software - du wil altid have adgang til den nyeste version af softwaren
- Fleksibilitet, kontrol og hurtig reaktionstid - adgang til dine data uanset tid og sted gør, at du kan reagere hurtigt på fx faldende omsætningstal

Log på uanset hvor og hvornår

Med en Cloud løsning er du ikke afhængig af tid og sted. Så længe der er adgang til internettet, er der adgang til alle forretningsdata. Med DdD´s løsning er det muligt til hver en tid at:

- Se salgsdata, lagerdata, omsætningshastighed mv.
- Adgang til kundedata
- Oprette og administrere nye kasseapparater
- Oprette og administrere medarbejdere, kunder og leverandører
- Opsætte og trække statistikker og rapporter
- Og meget mere......

Med DdD´s løsning har man altid fuldt overblik over sin forretning og har fleksibiliteten og muligheden for at styre sin forretning, når det kræves. Vores system følger kravene fra detailbranchen om mobilitet og tilgængelighed.

Høj datasikkerhed

Endnu en fordel ved Cloud Computing er den høje grad af datasikkerhed. Alle forretningens data lagers i skyen og man risikerer ikke at miste data ved tekniske nedbrud. Derudover behøver du heller ikke at bekymre dig om back up. Back up tages automatisk og dine data er derfor altid sikret.

Rapportering på farten

Cloud Computing giver også mulighed for at modtage rapporter på farten. Rapporterne kan sættes op på forhånd i DdD Back Office og DdD Report og ligeledes tidspunkt for modtagelse af rapporterne samt hvem, der skal modtage dem, kan defineres på forhånd. På det ønskede tidspunkt vil du modtage dine rapporter med de opsatte nøgletal og du har selvfølgelig løbende mulighed for at ændre på kriterierne.

Ingen overraskelser med en Cloud Computing løsning

Vælger du en IT løsning til din butik fra DdD får du ingen overraskelser i form af ekstra omkostninger. At løsningen er hostet betyder nemlig, at du ikke skal ud og investere i ekstra servers og back ups.