Er du eller har du på noget tidspunkt været i tvivl om, om et Cloud-baseret IT system til din forretning er/var det rigtige valg, så læs med her og få 5 gode grunde til, hvorfor et POS system hostet i skyen er det helt rigtige valg.

 1. Fleksibilitet med mobil POS
  Med en POS løsning hostet i skyen, får du helt nye muligheder i forretningen. Hele systemet kan installeres på såvel tablets som smartphones og gør betjeningen af kunderne langt mere fleksibel. Varerne kan løbende scannes og købet kan afsluttes uanset hvor, om det er ved tøjstativet, i prøverummet eller ude foran butikken. Enhederne kan også bruges som Queue busters ved travlhed som fx op til jul.
 2. Nyeste software
  Med et IT-system hostet i skyen er du altid sikker på at have nyeste opdatering tilgængelig. Software opdateres automatisk i realtid, så du slipper for besværet med manuel opdatering og backup af gamle data.
 3. Minimale omkostninger
  Et system baseret på Cloud Computing reducerer dine omkostninger, da du ikke selv er nødsaget til at investere i/vedligeholde egen server – derudover slipper, typisk mindre virksomheder, også for at investere i IT-konsulent bistand. Et hostet system, som fx DdD´s, er i princippet et spørgsmål om at downloade det på sit hardware og komme i gang. Med DdD´s POS system er der endnu flere penge at spare, da det kan køre på alle enheder uanset styresystem, så du kan downloade det på dit eksisterende hardware.
 4. Datasikkerhed
  Datasikkerheden er helt i top ved et hostet system. Backup tages automatisk hos udbyderen og du skal ikke selv tænke på hvor tit og ofte, der skal tages backup. DdD´s system er hostet på virtuelle servere, hvilket betyder, at går en server ned, så ”starter en ny op”, så data altid er sikret.
 5. Adgang til data uanset hvor og hvornår
  Et cloud-baseret IT-system giver dig adgang til data uanset hvor og hvornår. Tjek salgsstatistikker, træk rapporter, skift bontekster, opret nye brugere og meget andet, om du sidder derhjemme, på kontoret eller et helt tredje sted.

Vi er selvfølgelig fortaler for Cloud-baserede POS-løsninger og vi håber, at du også kan se fordelene.

 

Se nogle af vores produkter via nedenstående links:

DdD POS Kasseapparat
DdD Retail in a Box
DdD Back Office
DdD Report