Som detailhandler kender du helt sikkert til ulemperne ved at have færre kasseapparater end ekspedienter i butikken og især ved begivenheder som udsalg og jul, oplever du, hvordan ekspedienterne står i kø for at betjene kunderne og/eller at kunderne står i kø for at komme til at betale. Det vil vi gerne hjælpe dig med – læs her hvordan og så krydrer vi lige med en række andre fordele ved den webbaserede DdD POS:

 1. Reducér kø i travle situationer med et webbaseret kasseapparat

  Med et webbaseret kassesystem (Cloud Computing), kan du downloade software på flere enheder som fx iPad eller smartphone og dermed udstyre flere ekspedienter i butikken med et kasseapparat. Dermed kan du bruge DdD POS som ”queue buster” og betjene flere kunder på samme tid. Det giver ikke bare en større tilfredshed hos kunderne, men frigiver også tid hos ekspedienterne til at servicere og betjene endnu flere kunder.

 2. Giv kunderne en endnu mere professionel service i butikken

  Med et webbaseret POS system, har du fx mulighed for at medbringe en iPad rundt i butikken og kan vejlede kunden på stedet ved fx tøjstativet og via opslag fortælle kunden med det samme, om komplementære varer, tilgængelige størrelser og/eller farver på lager mv. Kunden får dermed den, tilnærmelsesvis, samme digitale oplevelse, som hvis hun sad hjemme og søgte oplysningerne via webshoppen og får svar på stedet.

 3. Brug dit eksisterende hardware

  DdD POS softwaren kan downloades på dit eksisterende hardware; PC, tablet, smartphone…. Og er ligeledes uafhængig af styresystem. Så om du har Apple, Windows eller Android har ingen betydning. Og brugergrænsefladen er selvfølgelig responsive design, så du har et brugervenligt skærmbillede uanset, hvilken enhed, du arbejder med.

 4. Altid nyeste software

  Med et kassesystem fra DdD, er du altid sikker på, at have seneste version af kasseapparat softwaren. Da kassen er hostet i skyen, opdaterer vi softwaren ganske automatisk og du vil altid arbejde i den senest udgivne version. Derudover sørger vi også for din datasikkerhed. Alle data samles i skyen og der tages back up, så du altid kan være sikker på at få dine data.

 5. Hvad med betalinger?

  DdD POS modtager alle former for betaling også mobile betalinger (NFC). Så med DdD POS i hånden, kan du uden problemer afslutte handlen uanset, hvor du er i butikken ved betaling med enten mobile overførsler eller betaling med kontaktløs betalingskort.

 6. Vareopslag i øvrige butikker direkte på kassen

  Du kan direkte på den enhed, du står med i butikken, lave et opslag i kassesoftwaren på en given vare i en anden af jeres butikker. Og med det samme se, om den er tilgængelig i den ønskede farve eller størrelse, så øges chancen for at lukke salget.

 7. Et rigtig godt fundament

  DdD POS er et rigtig godt fundament i den fysiske butik. Data kan selvfølgelig integreres med øvrige IT-systemer, så fx lagerstyringen både håndteres på baggrund af salg fra fysisk butik men også fra webshop.

 

 

DdD POS systemet er et professionelt, fremtidssikret system, som du kan komme i gang med hurtigt og risikofrit. Vi har ingen lang projektfase, du kan bruge dit eksisterende hardware og oplæringen er nem med det intuitive og brugervenlige design. Du kan læse mere om DdD POS her.

 

Se nogle af vores produkter via nedenstående links:

DdD POS Kasseapparat
DdD Retail in a Box
DdD Back Office
DdD Report

 

ddd-on-all-devices