Jeg vil i dette blogindlæg slå et slag for vores gode og professionelle partnere, der alle bidrager til, at DdD´s kassesystem er ét af markedets bedste ”alt-i-et” systemer. Med DdD og vores partnere, er der ikke det problem, vi ikke kan løse i forhold til lagerstyring, dataindsamling, dataudtræk og kommunikation og markedsføring mod jeres kunder – uanset, om det gælder fysiske og/eller online salgskanaler.

ERP-systemer

Til regnskabsprogrammer har vi allerede flere oprettede integrationer til bl.a. e-conomic, NAV og C5. Integrationen sikrer, at data som omsætning, vareforbrug, varedata, ordrehåndtering m.v. flyder let, hurtigt og sikkert mellem de to systemer.
Daglige transaktioner for en given butik kan eksporteres til regnskabsprogrammet og man kan vælge prædefinerede nøgletal. Alt sammen med til at give et vigtigt overblik og forretningens effektivitet.

Loyalitetsprogrammer

Med integration til loyalitetsprogrammer eller kundeklubsystemet, har du mulighed for at registrere kundedata og via integrationen overføre kundens købshistorik til kundekortet i loyalitetsprogrammet. Omvendt kan registrerede kundedata overføres til kasseapparatets skærm, så ekspedienten kan se, hvilken kunde, det er og den vej igennem yde en ekstra service ved fx at vise tøj i favoritfarve, ønske tillykke med fødselsdagen eller opfordre til endnu et køb for at nå max bonus eller lignende.
Hey Loyalty er bare en blandt flere loyatlietsprogrammer, hvor vi allerede har en integration.

Webshops

Den integration langt de fleste detailhandlere nok tænker som den mest nærliggende og første er integrationen til webshop.
Med en integration til webshop, har du overblik over dit varelager i realtid og du har mulighed for at trække statistikker på hele dit salg – uanset, om det er i fysisk butik eller på webshop i din back office.
Af allerede oprettede integrationer til weshopløsninger kan blandt andet nævnes SumoShop, Magento, ShopOrama og Impact.

Er man som detailhandler i tvivl om, hvilke integrationer der skal sættes op og hvordan, så kan IEX være en hjælp. Som vores samarbejdspartner, har IEX et indgående kendskab, til DdD og vores produkter og kan yde bistand og sætte integrationer op, så du spares for en masse administrativt arbejde.

Du kan læse mere om vores integrationer her og få et overblik over flere af vores samarbejdspartnere.

 

Se nogle af vores produkter via nedenstående links:

DdD POS Kasseapparat
DdD Retail in a Box
DdD Back Office
DdD Report