Kør en intern konkurrence blandt dine medarbejdere

Du kan i løbet af dagen eller for hele dagen køre en konkurrence blandt dine medarbejdere på fx omsætning eller antal transaktioner. På kasseapparatet har hver medarbejder eget login, så det er nemt at få et overblik. Og så bliver den hårde dag måske lidt sjovere – især hvis der er en eller flere gode præmier i udsigt.

Træk statistik og analysér dine data fra sidste år.

Brug dine salgsdata til at få viden om de bedst sælgende produkter fra sidste år og sæt fokus på lignende varer igen i år. Se fx også på transaktioner per time, så er du næsten også garanteret en god personaledækning dagen igennem.

Læg faste rabatter på knapperne i DdD POS

Du kan lægge faste rabatter på de forskellige knapper på kasseapparatet, så bliver det hurtigt og nemt at give fx 20% på hele sortimentet og det minimerer risikoen for fejl.

Parkere et salg

Kender alle dine medarbejdere til funktionen at parkere et salg? En meget anvendelig funktion i de tilfælde, hvor en igangværende ekspedition afbrydes, fordi kunden ønsker at shoppe mere i butikken.

Tilbyd Click & Collect

Så har du mulighed for mersalg, når kunden skal hente varen i butikken og du sparer på administration og forsendelse.

Bonruller

Bonpapir skal du helt sikkert bruge meget af på Black Friday, så tjek, at du har dem på lager og placér dem tæt på kasseapparatet, så de er nemme at finde. Mangler du bonruller, kan du naturligvis bestille dem hos os.

 

Se nogle af vores produkter via nedenstående links:

DdD POS Kasseapparat
DdD Retail in a Box
DdD Back Office
DdD Report