Det gør de. I hvert fald ifølge Goolges Nordiske Chef Peter Friis.

Peter Friis mangler handling fra politikerne og konstaterer, at vi er langt bagud i forhold til udviklingen i fx Sverige og Finland, når det gælder digital virksomhed og handel på tværs af landegrænserne.

Derfor har Google i samarbejde med andre interessenter netop holdt et møde – “Succes Online Summit” – i København med 1500 repræsentanter fra mindre og mellemstore virksomheder for at inspirere dem til at træde ind i den digitale verden – nu. Se Berlingske Business for mere info eller besøg http://dinvirksomhedonline.dk, hvor du kan læse mere om kommende Summits i henholdsvis Kolding og Aalborg.

Møderne er gratis og kan, hvis du mangler inspiration og hjælp til at komme i gang med onlinehandel, være værd at overveje. Deltagelse er gratis.

Du kan også på http://dinvirksomhedonline.dk læse om succeshistorier indenfor detail, hvor bl.a. Pro Outdoors webshopmanager; Kasper Helms udtaler: ”Der er stadig intet som en kunde, der vender sig om mellem kassen og døren og siger tak for en fed betjening. Det er det, vi lever for, og dem kan Google også skaffe os.”

Hos DdD vil vi være mere end glade for at hjælpe med den praktiske håndtering og eventuelt skabe en kontakt til, én af de webshopleverandører, der allerede integrerer med vores kasseløsning, så du er sikker på, at data fra starten synkroniseres mellem salg i den fysiske butik og webshoppen.

Ifølge ovennævnte artikel i Berlingske Business handler ca. 25% af alle danskere rutinemæssigt online hver uge, men hver gang de besøger en dansk virksomhed går 4 til udenlandske.

 

Se nogle af vores produkter via nedenstående links:

DdD POS Kasseapparat
DdD Retail in a Box
DdD Back Office
DdD Report