Det her er DdD Retail

Om DdD

Det vi laver
I DdD leverer vi Kasseløsninger til detailhandlere af beklædning, sko, accessories og sportsartikler.

Set fra et teknologisk synspunkt har såvel markedet som DdD´s løsninger i de senere år været i en rivende udvikling.

Fra at være et mindre administrationssystem til automatisk styring af salg og lagerstyring, har DdD´s løsninger i dag fortsat stor fokus på lagerstyring og salg, men tilbyder samtidig en hel del andre funktioner, som fx EDI, integration til andre systemer som fx webshops/loyalitetssystemer/økonomisystemer, et omfangsrigt rapporteringssystem og meget mere. Alt sammen bygget op omkring den nyeste teknologi.

Vores filosofi er tilgængelighed og sikkerhed i vores IT løsninger og som det har gjort sig gældende i mere end de sidste 25 år er vores primære fokusområde fortsat at servicere modedetailhandlen. Det er her, vi kan gøre en forskel og det er her vi har vores ekspertise. I dag har DdD mere end 40 medarbejdere, udviklingsafdelinger i både Danmark og Tyskland og mere end 1800 kunder og 2500 installationer i Europa.

Siden 2016 har vi været en del af K3 Business Technology Group, hvilket har bidraget til endnu flere udviklingskompetencer, så vi fortsat kan være helt i front på teknologi og udvikling.

Historie

1989
DdD Retail A/S starter op som en enkeltmandsvirksomhed med salg af NCR-kasseapparater.

2004
Det jyske IT-firma Kingtron opkøbes og ved sammenlægningen opstår firmaet Detail Data Danmark. Aktiviteterne omfatter nu udvikling, salg og servicering af intelligente IT-løsninger til modedetailhandlen.

2006
Det første datterselskab bliver oprettet i Sverige og siden i Norge.

2008
Med fokus på øget internationalisering (med primær fokus på det tyske marked), gennemfører man i 2008 et delvist generationsskifte og inddrager Via Venture Partners som medinvestor. Som følge af vækststrategien ændres navnet Detail Data Danmark til DdD Retail A/S.

2010
DdD Retail køber NTS Systemhouse (COWIS) i Tyskland, og datterselskabet DdD Retail Germany AG er en realitet. NTS Systemhouse’s produktportefølje er meget lig DdD´s – dog har NTS udover POS- og backofficedelen ligeledes specialiseret sig i multichannel.

2016
I april 2016 bliver DdD Retail solgt til det børsnoterede engelske selskab K3 Business Technology Group plc (K3). K3 er på det globale marked, førende leverandør af prisvindende IT løsninger til detailister, producenter og distributører. Derudover er K3 førende leverandør af Microsofts løsninger og medlem af Microsofts ”Inner Circle” samt ”President´s Club”. DdD´s løsninger komplementerer K3´s produktportefølje og det at være en del af K3 øger muligheden for yderligere internationalisering for DdD og et fortsat fokus på udvikling og levering af professionelle cloud-baserede IT-løsninger til detailhandlen inden for beklædning, sko og accessories.

Vil du vide mere om vores IT-løsninger?

Ring til os på tlf. 7022 3010 eller send os dine kontaktdata, så ringer vi til dig.


    Chat with us x