DdD Report

DdD Report – Business Intelligence til din forretning

DdD report er DdD´s Business Intelligence app, der som supplement til DdD POS og Back Office giver dig et professionelt og brugervenligt værktøj til rapportering og analyse af nøgletal for dine butikker.

DdD report indeholder som standard en bred vifte af rapporter med tal fra kasseapparatet og Back Office. Rapporter, som vi med mange års erfaring fra levering af systemer til detailbranchen, har udarbejdet som et godt grundlag til evaluering og planlægning af din forretning. Men systemet giver dig også mulighed for at oprette nye rapporter med egne definerede nøgletal.

Indsamling, analyse og brug af data giver den forretningsdrivende en klar konkurrencefordel. Helt ned på variantniveau kan du fx følge med i den enkelte vares performance, du kan planlægge antal medarbejdere i butikken på baggrund af data om hvornår, der er mest trafik og salg i butikken eller du kan evaluere på markedsføringskampagner/events i butikken.

Når du logger ind i DdD Report, vil du altid blive mødt af et let og overskueligt overbliksbillede over din forretnings nøgletal og du kan straks gå i gang med at analysere dine data.

Brugertilpasset rapportering

Med de brugerdefinerede rapporter, kan du definere rapporten ud fra:

- Dimensioner
- Underdimensioner
- Nøgletalsindikatorer

Det er endda muligt at dykke helt ned på vareartikler for fx at afdække, hvilke varer, der performer godt og hvilke, der ikke gør.

 

 

Når du har defineret de tal, du ønsker at måle på, kan rapporten gemmes til senere behandling og kan eksporteres til dit foretrukne format. Det er ligeledes muligt at få tilsendt rapporter automatisk på e-mail og automatisk at blive notificeret om nøgletal, der falder uden for et nærmere defineret interval. Du kan derfor løbende blive opdateret på din forretnings performance.

Tabelform eller grafisk

DdD Report giver også mulighed for at hente et utal af diagrammer og grafer af dine data – enten som øjebliksbillede eller historisk.

Det giver et hurtigt og komplet overblik over dine nøgletals performance og du bestemmer selv, hvordan grafen skal se ud.

Cloud Computing

Som med alle øvrige apps i DdD, er DdD Report også Cloud-baseret og du har derfor adgang til dine data på alle tider af døgnet.

Det giver dig den optimale frihed til at kunne styre din forretning og dine data er samtidig sikret på virtuelle servere. Du skal ikke selv tænke på back up af dine data, det sker ganske automatisk.

Vil du vide mere om DdD Report?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en demo. Du kan også gennemgå vores E-learning modul om DdD Report og se, hvor nemt det er at trække rapporter ud af systemet.