Skalering

Fra én til mange!

Uanset om du har en enkelt butik eller om du er ejer af en mellemstor eller stor kæde af butikker, så vil det bedste være at vælge en kasseløsning, der kan skaleres. I hvert fald, såfremt omkostninger, oplæring og installationstid kan være afgørende faktorer i det lange løb.

Vær sikker på, at når du vælger et kassesystem, at du vælger et, der kan vokse med din forretning.

DdD POS er på alle måder skalérbar

  • Fra 1 til ubegrænset antal kasseapparater per konto
  • Flersproget
  • Åben API
  • Cloud Computing

Det betyder at du på samme konto, har mulighed for at øge antallet af kasseapparater og samtidig administrere systemet centralt. Du kan også vælge at køre lagerstyringen som ét eller dele lagrene op afhængig af din forretningstype.

Skaleringen kan foretages både lokalt og globalt. Systemet kan tilpasses flere sprog og kulturer. Det er muligt at bestemme ét “hovedsprog” for hele systemet og samtidig at kunne vælge andre sprog på de enkelte kasseapparater i butikkerne. Sprog kan vælges helt ned på ekspedientniveau, såfremt man har flere nationaliteter arbejdende i samme butik.

Den indbyggede åbne API gør det muligt at udvide kassesystemet, så det bliver én samlet løsning med fx webshop, loyalitetsprogram, økonomisystem eller et hvilket som helst andet IT-system, der passer ind i din forretning.

Arbejder du eller ønsker du at arbejde med en Omnichannel strategi, er det vigtigt at kunne tilbyde kunderne den samme service uanset, hvilken salgskanal de befinder sig på/i. Kunderne forventer både samme service og samme information uanset, om de besøger din webshop, din fysiske butik eller hvis de for eksempel bruger din tilstedeværelse på de sociale medier som salgskanal. En velfungerende integration mellem kanalerne har derfor afgørende betydning for, om du også kan give samme service og information.

Al data i DdD´s løsninger hostes i skyen. Det giver en hel række fordele for dig som bruger af systemerne – især, hvis du ønsker at skalere dit system. Du sparer ikke bare omkostninger ved ikke at skulle installere og vedligeholde lokale servere. Software bliver også opdateret automatisk og du har adgang til al data uanset hvor og hvornår.

Har du brug for mere information om vores skalérbare kasseløsning?

Så giv os et kald på tlf. 7022 3010 eller send os dine kontaktdata, så kontakter vi dig.