DdD Report

Business Intelligence løsning

call to action icon

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy det helt rigtige POS kassesystem for dig og din forretning!

Rapporter, grafer, KPI´er i én pakke

DdD Report er en mindre Business Intelligence løsning skræddersyet til modedetailhandlen. Applikationen er et intuitivt og professionelt værktøj, der bearbejder alle de data, du samler i din forretning til brugbar information. Du er afhængig af tal og information, således at du kan følge med i dine data. Dét får du med DdD Report – det mest fleksible værktøj, der giver dig brugbar information til at køre en professionel forretning.

Kom foran konkurrenterne

Kom foran konkurrenterne, og brug applikationen til at overvåge de enkelte varers omsætning, omsætningshastighed mv., planlægning af bemanding ud fra antal transaktioner per dag, uge, måned og/eller evaluér dine marketingkampagner og events i hver butik.

Read moreCollapse

Intuitiv brugergrænseflade

Vi har arbejdet på at gøre brugergrænsefladen intuitiv og nem at bruge. Når du logger ind i systemet, er det første, du ser, et overblik over din forretnings nøgletal. Og du kan allerede der starte med at analysere din data.

Standardrapporter

Standardrapporter trækker data fra DdD POS og Back Office

Med baggrund i vores solide detail erfaring, har vi udarbejdet flere rapporter, som du kan gøre brug af som ledelsesværktøj.

Brugerdefinerede rapporter

Vi giver dig også mulighed for at designe dine egne rapporter med de KPI´er (dimensioner, underdimensioner, nøgletal), som er relevante for netop din forretning. Start fra bunden eller arbejd videre på en standardrapport og foretag de ønskede ændringer. Herefter gemmer du bare rapporten som din egen brugerdefinerede rapport.

Øvrige fordele

Automatisk genererede rapporter

Du kan sætte både standard- og brugerdefinerede rapporter til at blive genereret automatisk eller manuelt. Og du kan vælge, om de automatisk skal sendes til din mail dagligt, ugentligt eller hvilket som helst andet tidspunkt, der passer dig bedst

Hurtig

Du har, på ethvert tidspunkt, brug for at vide, hvordan din forretning kører og det kræver, at nøgletal og rapporter beregnes og præsenteres med det samme. Det er tilfældet i DdD report og det sikrer, at du kan reagere hurtigt og tage action på udsving.

Tilgængelighed

Du kan til enhver tid tilgå DdD Report via kassen eller via en browser. Hver bruger er registreret på en eller flere butikker og kan kun se data fra disse butikker

Data tilgængelig 24/7

Alt du behøver for at tilgå DdD Report er en browser. Det gør, at du har adgang til data uanset hvor og hvornår

Eksport af rapporter

Dine gemte rapporter kan eksporteres i det format, du foretrækker

Notifikationer

Du kan vælge at få notifikationer på udvalgte nøgletal, hvis de afviger fra et nærmere defineret interval

Tabel eller graf

Du bestemmer selv, om dine rapporter skal præsenteres i tabelform eller som graf

Data i realtid

Dine data kan vises i realtid eller historisk – det er op til dig

Vil du vide mere om DdD Report?

Ring til os på tlf. 7022 3010, eller send os dine kontaktdata      Chat with us x