Click & Collect

DdD Click & Collect – giv kunden valgfrihed

I en Omnichannel strategi, er det, ud over gennemsigtighed for forbrugeren og optimering af leverandørhåndteringen, ligeledes vigtigt, at leveringskæden til kunderne er optimeret. Kunden skal have friheden til at vælge, om varen skal hentes i butik og i hvilken eller om den skal fremsendes.

Derfor har vi udviklet DdD Click & Collect til DdD POS, så du kan give dine kunder valget, når der handles på din webshop.

Med Click & Collect reserverer kunden varen på webshoppen (Click) og kan derefter vælge, om varen skal hentes i butikken (Collect).

Det er dig, der definerer, hvordan købet skal håndteres. Skal der betales på webshop før afhentning, kan kunden reservere varen og afhente og betale i butik, kan der være tale om delvis afhentning mv.

Fordele for dig og for kunden med Click & Collect

Der er flere fordele både for dig og for kunden ved at tilbyde Click & Collect.

De umiddelbare fordele for kunden, handler i høj grad om friheden til selv at vælge. Ønsker kunden at få pakken tilsendt eller selv at hente den i en given butik? Vælges afhentning i butik, kan kunden med fordel prøve varen med det samme og kommer dermed ikke ud i en situation om returnering, såfremt pasform, farve eller størrelse ikke er som ønsket. Kunden sparer ligeledes fragtomkostninger og kan få varen allerede dagen efter, selv om varen først er reserveret om aftenen.

For dig er der ligeledes en række fordele ved at tilbyde kunderne Click & Collect:

- Mulighed for mersalg, når først kunden er butikken
- Mulighed for at yde kunden den ekstra service/oplevelse i butikken, der gør, at kunden returnerer til butikken en anden gang
- Ingen fragtomkostninger
- Besparelse af ressourcer ved returnering, ombytning og ny forsendelse

 

 

Hvordan fungerer det for butikken?

Click & Collect er nemt at håndtere for ekspedienterne i butikken. Når en kunde reserverer en vare på webshoppen med afhentning i butik, styres ordrehåndteringen direkte fra kasseapparatet. Der vil fremkomme en Click&Collect knap på kassen og ekspedienten kan finde varen og lægge den fra til afhentning.

Og så længe, integrationen mellem webshop og DdD POS er på plads, så er du sikker på, at lageret er ajourført uanset, om du vælger at plukke varen fra central lager eller lokalt i butikken. Kunden kan derfor også med det samme få af vide, om varen er på lager i den butik, der ønskes afhentet i.

Vil du vide mere om Click & Collect, så giv os et kald på tlf. 70223010 eller brug kontaktformularen.