DdD Kundeklub

Med kundeklub modulet har du mulighed for at tilbyde dine kunder et smart system til optjening af points/rabatter og du kan pleje din kunderelation og derigennem skabe loyale kunder, som er lig en øget omsætning og forbedret bundlinje. Modulet er fuldt integreret til DdD kassesystemet og er et uundværligt, professionelt værktøj, du nemt kan implementere i din daglige forretning.

Gør kunden til en loyal kunde med kundeklub

Gennem direkte kommunikation med kunden og incitamenter for kunden til at vende tilbage til din butik (optjening af points, specielle kundeklubtilbud mv.) skaber du loyale kunder. Kunden har givet sin accept til, at du må henvende dig direkte og det skal bruges i din markedsføring. Skræddersy din kommunikation på baggrund af kundens data og købsadfærd og kunden modtager direkte og vedrørende kommunikation - er det ikke det, vi alle drømmer om?

Registrér kunderne

Kunderne kan oprettes i loyalitetsmodulet eller direkte på kasseapparatet i butikken. E-mail vil være kundens brugernavn og derudover er password og telefon obligatoriske felter. Data kan indlæses fra evt. eksisterende kundeklub.

Rabattyper

I kundeklubmodulet er det muligt for kunden at optjene rabatter – jo mere køb, des større rabatter. Opret de ønskede rabattyper og kunden får automatisk registreret sin rabat, der kan bruges ved senere køb.

Kundens køb

Kundens køb registreres på kundens konto – brug fx oplysningerne til at hjælpe med farve- / størrelsesvalg ud fra kundens sidste køb i butikken.

Se statistikker i DdD report

I DdD report er der mulighed for at trække statistikker på de indsamlede data. Opret en rapport med de ønskede dimensioner fra kundeklubben fx køn, alder og med nøgletal fra DdD report som fx salg eller bruttoavance.

 

Kommunikér med kunden

Gennem 3. part kan du filtrere på kundernes data og målrette din kommunikation med kunden. Invitér til kundeklubarrangementer, send fødselsdagstilbud på kundens fødselsdag eller send tilbud med kundens foretrukne mærke, kategori eller farve baseret på kundens tidligere køb. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din kreativitet.